Regjistrohu si:
964fac2a-ed0a-480e-8fa9-ef635014d702---0

Flasim për Princin e Kaltër por duke qene se kohet kane ndryshuar cilat mund te jene cilësitë qe duhet te ketë ne ditët e sotme partneri ideal. Çdo femër ëndërron te takoje mashkullin ideal, atë partner i cili i magjeps pa fjale, i surprizon dhe qe realizon gjithmonë çdo dëshirë tonën. Ja cfare cilësish duhet te këtë partneri ideal për ta quajtur vërtet Princi i Kaltër.

1. Xhentilesa

0a766a90-4b46-418c-aa6b-22dccb3bcebf---0

2. Durimi

9b98d4c3d8728d440a2be80227c278c73e0d99e4

3. Mbështetje

a3628cf9-f8cd-404c-9956-bf3eac86a547---0

4. Besnikëria

7dc80518-db3e-4447-bfca-ec4ab92151f7---0

5. Fantazia

frases-de-sex-and-the-city-25

6. Humori

964fac2a-ed0a-480e-8fa9-ef635014d702---0


×
×
×