Regjistrohu si:
534e9273-666b-4581-b05d-ef3308736f84---0

Revista Men’s Health ka marre ne pyetje 200 femra lexuese te faqes se tyre dhe i ka pyetur se çfarë është gjeja qe shohin ne fillim kur takojnë një mashkull. Për pjesën me te madhe janë sytë ato qe shihen menjëherë. Me pas është: buzëqeshja, duart dhe veshja. te pasmet janë renditur ne vendin e peste.

Nga ana tjetër atyre iu janë dhënë te shohin fotografi meshkujsh ne plazh me rroba banje. Studiuesit panë lëvizjen e syve te tyre dhe vunë re se nuk ishin rrobat e banjës dhe modeli i tyre ato qe tërhiqnin vëmendjen e femrave, por barku, fytyra, shpatullat dhe bicepset. Përveç te pasmeve edhe gishtat e këmbës dhe veshët tërhiqnin vëmendjen.

Po ju çfarë shihni fillimisht kur takoheni me një mashkull?


×
×
×